"Te látsz dolgokat és azt kérdezed: miért? De én olyan dolgokat álmodok, amik soha nem voltak és azt kérdezem; miért ne?" (George Bernard Shaw)

NYOLCADIK NAP

A műhely már sötét.
A fűrészpor leszállt, a gépek állnak,
kislámpám tisztása csak az asztalon.
Leülepednek lassan a munkazajok.
Nem készül, nem termelődik,
nem javul most semmi,
munka - , darabok,
se fózolás, se nútolás,
az élek nem záródnak,
nem ácsol ma este senki.
A semmiből nem lesz valami.
Időtlenkedik az eshetőség.
És mégis, a sarokban, a léceken
észrevétlenül szárad a festék.

Csongor Andrea

Bemutató

A Futurus Műhely Kft. 2004. január 1-vel kezdte meg működését és egyúttal vette át Sándorfi Tamás egyéni vállalkozásából a belsőépítészeti kivitelezést. Az egyéni vállalkozás 1992 óta működik és a folyamatos fejlődés tette szükségessé a korlátolt Felelősségű Társasággá alakulást. A vállalkozás 400 m2 -es műhelyben dolgozik 7 fővel. Fő tevékenysége egyedi bútorgyártás és egyedi belsőépítészeti munkák kivitelezése komplett szolgáltatással.

A Futurs Műhely Kft. a szériagyártással szemben az egyéni igényekre szabott megoldások kivitelezésére szakosodott a felhasznált anyagok és technológiák legszélesebb skálájának alkalmazásával. A társaság minőségi munkáit leginkább a közel 1000 elégedett ügyfél tükrözi, a legnagyobb megrendelőink listáját a Referencia alatt tekintheti meg. A Futurus Műhely Kft. üzletfilozófiája és hatékony működése garantálja, hogy a társaságnál a magánügyfelek és a vállalati megrendelések is a legmagasabb színvonalon kerülnek kivitelezésre. Kérjük tekintse meg munkáinkat a képekre kattintva.

A tulajdonosi érdekeltségbe tartozik egy felületkezelő műhely is, melynek köszönhetően a furnérozott és felületkezelt termékek jelentős súllyal rendelkeznek a megrendelések között.

Megrendelők legrugalmasabb kiszolgálásnak biztosítására teljes körű elektronikus ügyintézést is biztosít a Futurus Műhely Kft. (tervek, árajánlatok, kivitelezési jelentések e-mailen keresztüli továbbítása). A kapcsolatra kattintva azonnal e-mailben, vagy telefonon kérhet tájékoztatást a társaság szolgáltatásairól.